Ця стаття також доступна на:
⚠️ Якщо ви видалите свій бот у вас не буде можливості його відновити (мається на увазі дані які в ньому зберігалися)!

Відкрийте Адмін-панельНалаштування та прокрутіть сторінку до самого кінця.

Натисніть на секцію ⚠️ Небезпечна зона

Натисніть кнопку Видалити бот.

Уважно прочитайте повідомлення.

Впишіть повну назву бота в поле.

Натисніть Видалити.
Чи була ця стаття корисною?
Скасувати
Дякуємо!